Privé- en groepslessen – online of fysieke lessen.

Booij Taaltrainingen biedt deze cursus aan beginners tot vergevorderden aan (A0-C1).
De NT2 cursussen kunnen in privé- of in groepsverband worden gevolgd. Er kan gekozen worden voor online of fysieke lessen. Voorafgaand aan de cursus neem ik een intake af waarin we het beginniveau bepalen en de behoeftes, wensen en doelen bespreken. Daarna kan ik een passend maattraject aanbieden voor privé les.
Bij groepslessen integreer ik de wensen en behoeftes van de cursisten in het cursusaanbod. Lessen in groepsverband gaan door bij een minimum van 4 personen. De maximum groepsgrootte is 12 personen.

NT1 cursussen voor moedertaal sprekers – online of fysieke lessen.
Ik bied deze cursus aan voor moedertaal sprekers die hun Nederlands willen verbeteren op het gebied van lezen, schrijven of om betere vaardigheden te krijgen om bijvoorbeeld hun werk beter uit te voeren. Voorafgaand wordt altijd een uitgebreide inventarisatie gedaan om goed in kaart te brengen wat de wensen en doelen zijn van de deelnemer. Na afloop daarvan kan ik een maatwerk traject aanbieden waarbij ik de deelnemer coach in het behalen van de doelen die hij of zij wil behalen.

Trainingen op maat

Staat de gewenste training niet in dit overzicht? Dat wil niet zeggen dat we hem niet kunnen verzorgen!
Ik wil u vragen in dat geval contact met me op te nemen. Dit kan telefonisch, via het contactformulier of via de e-mail.
Samen met u kan ik het taaltraject op uw wensen afstemmen!